TEL: 01 / 62 01 700        MOB: 041 / 652 556        E-MAIL: info@faktura.si

Davčno svetovanje

> Domov > Računovodski servis > Davčno svetovanje

Strokovno davčno svetovanje izkušenih in usposobljenih svetovalcev

Naši strokovnjaki, davčni svetovalci, s celostnim pristopom poskrbijo, da so vaše davčne obveznosti popolnoma optimizirane in čim nižje. Aktivnosti - davčno svetovanje, poteka skozi vse leto in vključujejo načrtovanje in implementacijo strategije, ki reducira davčno izpostavljenost in izboljšuje donosnost podjetja.

davčno svetovanje


Ker se davčna zakonodaja nenehno spreminja, vam bo v veliko pomoč, da so naši davčni strokovnjaki vedno na tekočem in vas tako lahko opozarjajo na novo nastale situacije. Ker nas odlikuje osebni pristop, se bomo poglobili v vaše poslovanje in spoznali vse vaše posebnosti. Na tej podlagi pa vam bomo nato znali tudi pravilno svetovati. Tudi pri morebitni davčni kontroli smo lahko prisotni pri celotnem postopku.

Naši davčni svetovalci vam lahko opravijo tudi preventivne davčne preglede, namenjene kontroli pravilnosti obračunavanja in plačevanja posameznih vrst davkov. Pregledi zajemajo pregled kritičnih področij, ki so po naših izkušnjah največkrat predmet inšpekcijskega postopka, preventivni pregled dokumentacije, ki se nanaša na pravilno izpolnjevanje davčnih obveznosti, izdelavo pisnega poročila o opravljenem pregledu, izdelavo predlogov za odpravo pomanjkljivosti in nepravilnosti, s katerimi lahko zmanjšate davčna tveganja v vašem podjetju, ustno obravnavo ugotovitev z vodilnimi delavci podjetja.
Davčni pregled je lahko celovit. Zajema pregled davka od dohodkov pravnih oseb, dohodnine, davka na dodano vrednost in drugih davkov ali prispevkov, ali delni, ki zajema le posamezna od naštetih področij. Kot nadgradnjo davčnega pregleda nato nudimo tudi davčno svetovanje pri optimiranju davčne osnove ter optimiranje za lastnike in poslovodje.

R Faktura je zanesljiv in uveljavljen računovodski servis z dolgoletnimi izkušnjami in izjemno visokim nivojem znanj, kateremu zaupajo najuspešnejša domača in tuja podjetja. Pridružite se jim tudi vi.Za več informacij nam pošljite povpraševanje ali nas kontaktirajte na telefon 01/ 62 01 700.

Povpraševanje