TEL: 01 / 62 01 700        MOB: 041 / 652 556        E-MAIL: info@faktura.si

Računovodski servis

> Domov > Računovodski servis

Računovodski servis, kjer ste Vi na 1.mestu!

Naše storitveMed temelje vsakega uspešnega podjetja ali podjetnika spada tudi urejeno računovodstvo. To področje mora biti urejeno še pred pričetkom dejavnosti, saj se na podlagi aktualnih in uporabnih informacij lažje sprejema pomembne poslovne odločitve. Računovodstvo je dejavnost, ki se ukvarja z vrednostnim spremljanjem, proučevanjem in izražanjem poslovnih dogodkov ter njihovo analizo. Računovodstvo oz. računovodski servis mora nuditi pomoč pri reševanju problemov, pri pripravi poslovnih načrtov in iskanju novih poslovnih priložnosti.

Računovodski servisi zaradi specializacije delovanja na računovodskem in finančnem področju in zaradi reševanja podobne problematike v večjem številu podjetij lahko nudimo partnerjem kakovostne računovodske storitve in to za nižjo ceno, kot če bi se računovodstvo samostojno izvajalo v podjetju. Poleg tega lažje sledimo spremembam zakonodaje in možnostim optimiziranja davčnih bremen pri poslovanju.

Želite računovodski servis ki zagotavlja tudi strokovno davčno svetovanje?

Ker nas ženeta predanost in strokovnost, si močno prizadevamo za vaše zaupanje in zadovoljstvo. Računovodski servis R Fakturra odlikujej individualen pristop, strokovnost, prijaznost, izkušnje in nenehno delo na dobrem partnerskem odnosu. Strankam nudimo optimizacijo storitev knjigovodstva, računovodstva, kadrovskega, optimizacija davčnega poslovanja, poslovnega in finančnega svetovanja. Storitve pa opravljamo tako za samostojne podjetnike, kmete, društva, zavode, zdravnike in zobozdravnike, odvetnike in notarje, mikro in mala kot tudi srednja in velika podjetja. Storitve opravljamo v naših poslovnih prostorih, v poslovnih prostorih stranke, po dogovoru. Omogočamo tudi oddaljen dostop do baze podatkov stranke in oddaljeno delo – E - računovodstvo.Računovodski servis R Fakturra d.o.o. je sodoben računovodski servis z visoko kvalitetnimi storitvami, ki temeljijo na strokovnosti in znanjih pridobljenimi skozi dolgoletne izkušnje ter velikim številom opravljenih seminarjev s področja računovodstva in davčnega svetovanja.

Zavedamo se da naše stranke s področja računovodstva ne potrebujejo samo računovodski servis, ki bi knjižil in vnašal podatke, ampak želijo in potrebujejo partnerja, ki bi skupaj z njimi rastel, jim svetoval in opozarjal na morebitne priložnosti in nevarnosti.

S tem namenom je računovodski servis R Fakturra svojim strankam predvsem partner, ki jim stoji ob strani in zagotavlja celovito podporo pri njihovem poslovanju; računovodstvo, davčno svetovanje, kadrovsko svetovanje itd.